Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2007

H παρακμή συνεχίζεται στο μπάσκετ



Η ΕΣΗΕΜΘ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαγορεύει σε οποιονδήποτε δημοσιογράφο να καλύπτει εκδηλώσεις στο PAOK Sports Arena για έναν μήνα. Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση έχει ως εξής:"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης, ύστερα από υβριστική σε βάρος συναδέλφου ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ δια του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της, καλεί όλους τους δημοσιογράφους, μέλη και μη μέλη της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ.:

1. Να μην καλύπτουν οποιαδήποτε δραστηριότητα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που θα πραγματοποιείται στο γήπεδό της, από σήμερα και ως τις 5 Οκτωβρίου.

2. Σε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ μεταφέρουν από ραδιοφωνικές ή τηλεοπτικές εκπομπές, στήλες εφημερίδων ή άλλα μέσα να αναφέρουν επιπλέον τα ακόλουθα:

Για τα παραπάνω δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες με ευθύνη του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Εξαιτίας της δικής του συμπεριφοράς, οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι δεν καλύπτουν τις δραστηριότητες της ομάδας".
Αναμφίβολα ο κ. Πανελούδης είναι αυτός που σε συνεργασία με τον ερασιτέχνη έσωσε την ΚΑΕ ΠΑΟΚ από διάλυση και κατάφερε χωρίς να έχει την οικονομική επιφάνεια άλλων παραγόντων(κ. Γιαννακόπουλος,Φιλίππου,Κόκκαλης,Βωβός) που ασχολούνται με την καλαθόσφαιριση να καταστήσει και να διατηρήσει την ομάδα ανταγωνιστική. Όμως ,πλέον, το ποτήρι ξεχέιλισε και όσο νωρίτερα το καταλάβει ο κ. Πανελούδης τόσο το καλύτερο για την ομάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: