Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2007

ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ


*Tρίβουν τα χέρια τους οι αρειανοί. Πριν μερικά χρόνια ως υπουργός ο Βαγγέλης τους χάρισε 20 μύρια euro.Φαντάσου ως πρωθυπουργός σε τέσσερα χρόνια. Τσέλσι θα τους κάνει...
*Μπέος ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου.
Καλά ο Μπέος ήρθε ως φίλος του Ρέμου?Αυτοί δεν είχαν έρθει στα χέρια στο Καυτατζόγλειο?Περίεργα πράγματα.
*Είναι τέτοια η κατάντια του ΠΑΟΚ που θα φτάσουμε να λέμε ευτυχώς που ο Παναθηναικός παίρνει τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης(Γιασικεβίτσιους) μήπως μας δώσει κανέναν δανεικό(ότι έχετε ευχαρίστηση).
*Φυσικά συγχαρητήρια στα παιδιά της Εθνικής ομάδας που κατάφεραν να παίξουν στα ίσια με την φορμαρισμένη και γηπεδούχο Ισπανία.
*Ωραίο πάνελ το μέγκα στις εκλογές.Την επόμενη εβδομάδα θα βάλω γκάλοπ ποιος είναι πιο αντιπαθής. Αβραμόπουλος, Βουλγαράκης,Πάγκαλος, Ανδρουλάκης, Βορίδης και Κοστόπουλος(Μπλιάχ).Eίναι και ο Πρετεντέρης και δένει το γλυκό...
*Κάποτε ήταν να επενδύσουν στον ΠΑΟΚ (και στο γήπεδο) κάτι Ολλανδοί επιχειρηματίες που είχαν παλιά την Περούτζια και πανηγύριζε ένας φίλος μου Μπαοκτσής.Του λέω με αυτούς δεν έπεσε η Περούτζια στην Δ εθνική? "Ε ναι αλλά θα βάλουν λεφτά
* Άκουσα ότι η G 14 θα διευρυνθεί και θα γίνει G50. Αλήθεια υπό άλλες συνθήκες και αν είχαν προηγηθεί καλύτερες διοικήσεις δεν θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει την είσοδο του στις 50 ισχυρότερες ομάδες της Ευρώπης. Αν για παράδειγμα είχαν γίνει σωστές κινήσεις το καλοκαίρι του 2004 και είχε μπει η ομάδα στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα έμπαινε αυτόματα και στους 32 δυνατότερους συλλόγους.Και με σωστή διαχείριση της τρέλας(και των εσόδων που προέρχονται από αυτήν) των οπαδών του ΠΑΟΚ θα μπορούσε να διατηρηθεί στην ελίτ.Βέβαια μας φαίνεται σαν μακρινό όνειρο ,κάτι που είναι αποτέλεσμα των προηγούμενων διοικήσεων.
*Τελικά μήπως είχε δίκιο ο Παγώνης που είπε ότι ο Ψωμιάδης ήθελε μόνο την προβολή?.
*Ισχύει το ότι ο Γούμενος παλιά κυκλοφορούσε με μπρελόκ του Ηρακλή?
*Στο Ιβανώφειο γιατί δεν κερδίζουμε ποτέ?Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται...
*Καλά τα έλεγε ο Βεζυρτζής." Έχουμε κλείσει φιλικά με μεγάλες ομάδες(σημειωτέων :ακυρώθηκαν όλα αφού δεν υπήρχαν συμβόλαια) Είχε μιλήσει βέβαια και για τις υπόλοιπες πτυχές του οργανωτικού τομέα όπως οι μεταγραφές πλέκοντας το εγκώμιο του Άλαν(πολύ έκατσε) και του Μπαιάνο(δεν γνωρίζει σε ποια θέση παίζει).
*Ο Μoyano μίλησε με τον Μαραντόνα και δήλωσε στην metrosport στις 22 Ιανουαρίου του 2005: " Του είπα ότι είμαι στον ΠΑΟΚ και μου μίλησε για τον αγώνα της Νάπολι στην Θεσσαλονίκη.Μου είπε για την ατμόσφαιρα τον κόσμο και την δυνατή ομάδα Τον γνωρίζει τον ΠΑΟΚ και αυτό για μένα είναι ακόμη πιο σημαντικό". Και αντί να εκμεταλλευθούν την συμπάθεια που έχει ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ για την Τούμπα οι παλιές διοικήσεις το έκανε ο ολυμπιακός.

ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΛΛΟ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: