Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2007

Συζητήθηκε και το θέμα της Μπουτίκ


Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου το ΔΣ της ΠΑΕ συνεδρίασε και συζητήθηκαν αρκετά και σημαντικά θέματα για το μέλλον του σωματείου. Αρχικά συζητήθηκε το θέμα της μπουτίκ που βρίσκεται στο γήπεδο της Τούμπας της οποίας τα έσοδα συνεχίζει να εκμεταλλέυεται η Δικέφαλος ΑΕ(ιδιοκτησίας Μπατατούδη-Γούμενου-Παγώνη). Την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη δικαστικοί επιμελητές θα κλείσουν την μπουτίκ και θα την σφραγίσουν.
Το δεύτερο θέμα που συζητήθηκε ήταν ο τρόπος με τον οποίο μπορεί η ΠΑΕ να αξιοποιήσει το σήμα της και επομένως ολόκληρο το εμπορικό κομμάτι προκειμένου να έχει μέγιστα έσοδα. Εξετάστηκαν ξανά οι δύο γνωστές περιπτώσεις. Η μία αφορά την δημιουργία νέας εταιρίας από τα μέλη της διοίκησης Ζαγοράκη και η άλλη έχει να κάνει με την παραχώρηση του σήματος στον επιχειρηματία κ. Κωσταντινίδη και σε ομάδα Αμερικάνων έναντι κάποιου χρηματικού ποσού(πηγές έκαναν λόγο για 2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο).
Πέραν τούτων η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συμφωνία με τον κύριο χορηγό της προχώρησε στην δημιουργία ενός ΠΑΟΚτσήδικου Ασπρόμαυρου λεωφορείου βαμμένο και ντυμένο με τα χρώματα του ΠΑΟΚ. Το λεοφωρείο μετά την έκθεση θα αξιοποιηθεί για να διαφημίζει τον ΠΑΟΚ και τους χορηγούς του "κάνοντας βόλτες" μέσα στην Θεσσαλονίκη αλλά και στην Βόρεια Ελλάδα.
Επίσης αξίζει να αναφερθεί ότι μετά από επαφές που έγιναν με τους κατόχους των μετοχών προχωράει η μεταβίβασή τους στον Θοδωρή Ζαγοράκη και στα μέλη της διοίκησής που όρισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: