Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2007

Έχασε χωρίς να προσπαθήσει....




Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε και στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής και ηττήθηκε τελικά με 2-0 από τον Παναθηναικό. Ο Παναθηναικός προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ του Καραγκούνη ,σε ένα κομβικό σημείο του αγώνα, τρεία λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου.Ο ΠΑΟΚ δεν είχε τη μεγάλη στιγμή και ο Σαλπιγγίδης στο 86' μετά απο αδράνεια της άμυνας έγραψε το 2-0 και τελείωσε το παιχνίδι. Τελευταία καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ ήταν το σουτ του Βρύζα από θέση τετ α τετ το οποίο έφυγε απελπιστικά άουτ.

ΠΑΟ: Μάλαρτζ, Σαριέγκι, Μάτος, Μόρις, Ρομέρο (62' Δημούτσος), Σαλπιγγίδης, Καραγκούνης (88' Ίβανσιτς), Τζιόλης, Βύντρα, Εντόι (66' Παπαδόπουλος), Νίλσον.
ΠΑΟΚ: Φερνάντεζ, Κωνσταντινίδης (77' Γκονζάλεζ), Χαραλάμπους, Κνολ, Μελίσσης, Πεχλιβάνης (58' Γεωργιάδης), Μπαλάφας, Ηλιάδης, Βαγγελής (72' Βρύζας), Λάκης, Σάλμον.



Είναι γεγονός ότι μετά την φυγή των Σαλπιγγίδη και Μίετσελ(με χρονολογική σειρά) ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάποιον ποδοσφαιριστή να σκοράρει κατά βούληση κάτι που φάνηκε και σήμερα με τους Σαλμόν και Βρύζα να μένουν για ακόμα ενά παιχνίδι μακριά από τα αντίπαλα δίχτυα.Ο Αθανασιάδης είναι ακόμα πολύ μικρός ηλικιακά και η εφετινή χρονιά ειναι μεταβατική για αυτόν.Ο Χριστοδουλόπουλος μας έχει δείξει κάποια ψύγματα του αδιαμφισβήτητου ταλέντου του και του φονικού του ενστίκτου όμως ο ίδιος λέει ότι θέλει να παίζει πίσω από τους επιθετικούς όπου κατά την γνώμη μου...χαραμίζεται.Μακαρι η ομάδα μας να ενισχυθεί τον Ιανουάριο με κάποιον γκολτζή και ας μην είναι και πρωτοκλασσάτος όπως πχ ένας Ναλιτζής Σαιτιώτης η ακόμα ακόμα ένας Σολάκης.Αμυντικά η ομάδα είναι σε αρκετά καλό επίπεδο με Χαραλάμπους Μελίσση Κνολ(θα τον δούμε) και Σνάουτσερ. Επιθετικά όμως από την στιγμή που έφυγε ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς πριν από κάτι χρόνια η ομάδα κάθε χρόνο εμφανίζεται ολοένα και λιγότερο θεαματική με αποτέλεσμα πλέον να πονάνε τα μάτια μας.Στις πρώτες χρονιές είχαμε της μετά-Μπαγιεβιτς εποχής είχαμε τον Άγγελο και ο ΠΑΟΚ βλεπόταν. Από εκεί και πέρα όμως πέρασαν πολλοί προπονητές οι οποίοι δεν είχαν ξαναπροπονήσει μεγάλη ομάδα με αποτέλεσμα να μην τα καταφέρουν.Βέβαια για να μην τα ρίχνουμε όλα στους προπονητές πρέπει να τονίσουμε ότι και το ρόστερ υποβαθμιζόταν κάθε χρόνο με γεωμετρική πρόοδο κάτι που έχει ως λογικό επακόλουθο την σημερινή αγωνιστική εικόνα. Φέτος ήρθε ένας προπονητής μεγαλης αξίας ίσως μεγαλύτερης και από αυτήν του Ντούσαν και επομένως μπορούμε να αισιοδοξούμε ότι από του χρόνου θα αρχίσουμε να ξαναβλέπουμε καλό ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: