Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2007

Άκυρη του Μπουζιάν-Ισοπαλία με ΜΕΝΤ

Ξανά σε αναζήτηση play makeρ βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά την άρνηση της Ντιζόν νά αφήσει ελεύθερο τον Μπουζιάν. Ο τριαντάχρονος άσσος ενημέρωσε χθες την ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την αρνητική εξέλιξη και έτσι ο Ταμπ Μπάλντουιν θα χρειαστεί να ξαναψάξει για μία λύση στον οργανωτικό τομέα του παιχνιδιού. Άξιο αναφοράς είναι ότι αυτή είναι η τέταρτη μεταγραφή play maker που ακυρώνεται μετά τους Ιστβαν Νέμεθ,Ιβάν Ζορόσκι και Στεφάν Ντουμάς.Αλλά όταν δεν υπάρχει μία ισχυρή διοίκηση που μπορεί να αποκτήσει και παίκτες που έχουν υψηλό κασέ η δεν είναι ελεύθεροι εξαρτάσαι από τους άλλους(στην συγκεκριμένη περίπτωση Ντιζόν)και βρίσκεσαι στο έλεος του Θεού. Ίσως πάντως αυτή η εξέλιξη να ευνοήσει τελικά(μελλοντικά) τον ΠΑΟΚ
,καθώς έτσι θα δωθεί περισσότερος χρόνος στον νεαρό Δημήτρη Βεργίνη στά...χέρια του οποίου είχαν σφαχτεί πριν μερικά χρόνια ΠΑΟΚ άρης και Πανιώνιος.


* Σε χθεσινό φιλικό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να νικήσει την ΜΕΝΤ με την οποία αναδείχθηκε ισλοπαλος με 68-68.Για τον αγώνα δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, με ευθύνη του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Εξαιτίας της δικής του συμπεριφοράς, οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι δεν καλύπτουν τις δραστηριότητες της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: